Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Erzurumspor Beşiktaş : BB Erzurumspor Beşiktaş deplasmanından 1 puanla döndü

Erzurumspor Beşiktaş : BB Erzurumspor Beşiktaş deplasmanından 1 puanla döndü. Haftasında erzurumspor sahasında lider beşiktaş'ı konuk etti. 16' leo schwechlen 39' emrah başsan. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 53. Dakikada büyükşehir belediye erzurumspor gole yaklaştı. Ev sahibi ekip ilk yarıda yakaladığı net fırsatlardan yararlanamazken;

Ziraat türkiye kupası son 16 turu ilk maçında beşiktaş, erzurumspor'un konuğu oldu. Beşiktaş'ın golleri cyle larin, oğuzhan özyakup. Haftasında deplasmanda büyükşehir belediye erzurumspor'a konuk oldu. Beşiktaş ile erzurumspor, türkiye kupası'nda karşılaştı. İşte, erzurumspor beşiktaş ile ilgili son durum ve güncel haberler!

MAÇ ÖZETİ: Erzurumspor Beşiktaş özet izle! BJK BB Erzurumspor 2-1! - Spor Haberleri
MAÇ ÖZETİ: Erzurumspor Beşiktaş özet izle! BJK BB Erzurumspor 2-1! - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Dakikada büyükşehir belediye erzurumspor gole yaklaştı. 22 ocak 2019 büyükşehi̇r beledi̇ye erzurumspor. Haftanın açılış maçında beşiktaş, sahasında bb erzurumspor'u konuk etti. Haftasında büyükşehir belediyesi erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Erzurumspor'da 2 maçta 6 gol yiyen beşiktaş, ziraat türkiye kupasına veda etti. Ev sahibi ekip ilk yarıda yakaladığı net fırsatlardan yararlanamazken; Lider beşiktaş, süper lig'in 34. Spor toto süper lig'in 2.

Haftanın açılış maçında beşiktaş , vodafone park 'ta büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı.

Haftasında bb erzurumspor ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Ev sahibi ekip ilk yarıda yakaladığı net fırsatlardan yararlanamazken; Spor toto süper lig'in 2. 83' erzurumspor'da aatıf'ın yerine obertan oyunda. Erzurumspor ile beşiktaş, ziraat türkiye kupası son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geldi. Lider beşiktaş, süper lig'in 34. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor ile beşiktaş, kazım karabekir stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Spor toto süper ligde 19. 16 ocak 2020, perşembe 01:12. Ceza yayının sol çaprazında topu alan. Haftasında erzurumspor sahasında lider beşiktaş'ı konuk etti. Haftasında deplasmanda büyükşehir belediye erzurumspor'a konuk oldu. Haberimizde bb erzurumspor beşiktaş maçının canlı anlatımı ile birlikte canlı maç skoru ve.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 53. Haftasında erzurumspor sahasında lider beşiktaş'ı konuk etti. Erzurumspor'da 2 maçta 6 gol yiyen beşiktaş, ziraat türkiye kupasına veda etti. Haftasında deplasmanda büyükşehir belediye erzurumspor'a konuk oldu. Haftasında büyükşehir belediyesi erzurumspor ile karşı karşıya geldi.

BÜYÜK ERZURUMSPOR TARAFTARI BEŞİKTAŞ MAÇI (4K HD) - YouTube
BÜYÜK ERZURUMSPOR TARAFTARI BEŞİKTAŞ MAÇI (4K HD) - YouTube from i.ytimg.com
Dakikada büyükşehir belediye erzurumspor gole yaklaştı. 83' erzurumspor'da aatıf'ın yerine obertan oyunda. Ev sahibi ekip ilk yarıda yakaladığı net fırsatlardan yararlanamazken; Beşiktaş'ın golleri ise kevin n'koudou ve caner erkin'den geldi. Erzurumspor beşiktaş maçı geniş özeti ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz. Haftasında deplasmanda büyükşehir belediye erzurumspor'a konuk oldu. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 53. Ceza yayının sol çaprazında topu alan.

Haftasında bb erzurumspor ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor.

Haftasında bb erzurumspor ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Ziraat türkiye kupası son 16 turu ilk maçında beşiktaş, erzurumspor'un konuğu oldu. Haberimizde bb erzurumspor beşiktaş maçının canlı anlatımı ile birlikte canlı maç skoru ve. Lider beşiktaş, süper lig'in 34. Erzurumspor beşiktaş haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. 16' leo schwechlen 39' emrah başsan. Beşiktaş, ziraat türkiye kupası son 16 turu rövanş maçında büyükşehir belediyesi erzurumspor'u evinde ağırladı. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor ile beşiktaş, kazım karabekir stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Haftasında deplasmanda büyükşehir belediye erzurumspor'a konuk oldu. Beşiktaş'ın golleri ise kevin n'koudou ve caner erkin'den geldi. Dakikada büyükşehir belediye erzurumspor gole yaklaştı. Haftasında büyükşehir belediyesi erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Haftanın açılış maçında beşiktaş , vodafone park 'ta büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı.

Ev sahibi ekip ilk yarıda yakaladığı net fırsatlardan yararlanamazken; Beşiktaş, ziraat türkiye kupası son 16 turu rövanş maçında büyükşehir belediyesi erzurumspor'u evinde ağırladı. Haftasında bb erzurumspor ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Erzurumspor ile beşiktaş, ziraat türkiye kupası son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geldi. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor ile beşiktaş, kazım karabekir stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Erzurumspor - Beşiktaş (11'ler belli oldu) - Beşiktaş Haberleri - Spor
Erzurumspor - Beşiktaş (11'ler belli oldu) - Beşiktaş Haberleri - Spor from img.fanatik.com.tr
Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor ile beşiktaş, kazım karabekir stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Haftanın açılış maçında beşiktaş, sahasında bb erzurumspor'u konuk etti. Haberimizde bb erzurumspor beşiktaş maçının canlı anlatımı ile birlikte canlı maç skoru ve. Süper lig'in ikinci haftasında bb erzurumspor ile beşiktaş karşı süper lig'in ikinci haftasında bb erzurumspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Kritik mücadele de erzurumspor ile beşiktaş maçı 11 nisan pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi yaşar kemal uğurlu yönetecek. Haftasında bb erzurumspor ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Dakikada büyükşehir belediye erzurumspor gole yaklaştı. 63' emrah başsan'ın ceza sahası içindeki şutu auta çıktı.

Spor toto süper lig'in 2.

83' erzurumspor'da aatıf'ın yerine obertan oyunda. Haftasında bb erzurumspor ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Dakikada büyükşehir belediye erzurumspor gole yaklaştı. 22 ocak 2019 büyükşehi̇r beledi̇ye erzurumspor. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 53. Spor toto süper ligde 19. Erzurumspor beşiktaş maçı geniş özeti ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz. Ev sahibi ekip ilk yarıda yakaladığı net fırsatlardan yararlanamazken; 63' emrah başsan'ın ceza sahası içindeki şutu auta çıktı. Spor toto süper lig'in 2. Erzurumspor ile beşiktaş, ziraat türkiye kupası son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geldi. Ceza yayının sol çaprazında topu alan. Beşiktaş'ın golleri ise kevin n'koudou ve caner erkin'den geldi.

Post a Comment for "Erzurumspor Beşiktaş : BB Erzurumspor Beşiktaş deplasmanından 1 puanla döndü"